top of page

Alarmsystemen

17880777203412477.jpg

Wens je met een gerust gemoed je woning te verlaten? Het kan!

Met onze betrouwbare alarmsystemen zal je tijdig worden verwittigd mocht er een inbraakpoging plaatsvinden. Deze beveiligingssystemen zullen jouw woning of bedrijf optimaal beschermen. Onze systemen bieden ook de mogelijkheid om branddetectie te koppelen aan het alarmsysteem zodat ook jouw persoonlijke veiligheid kan gegarandeerd worden.

Bij het maken van de offerte bekijken wij eerst eens het te beveiligen pand, zodat we de zwakke punten kunnen vaststellen, om vervolgens een op maat gemaakte offerte te kunnen afleveren. Hierbij zullen wij uiteraard ook rekening houden met jouw eisen en dagelijkse gewoontes. 

Beveiligde woningen of bedrijven zijn minder aantrekkelijk voor inbrekers omdat hier de pakkans ook een stuk hoger ligt. De inbreker kan hier ook niet meer ongestoord te werk gaan en zal snel de aftocht moeten blazen.

Wens je enkel te werken met een binnen- of buitensirene? Wens je verwittigd te worden op jouw GSM? Wens je een verbinding met een alarmcentrale?

De keuze is volledig aan jou! 

Voordelen van een alarmcentrale:

Bij een brand- of inbraakalarm zal de alarmcentrale onmiddellijk een verificatie van dit alarm uitvoeren. Vervolgens kunnen zij hierop gepast reageren! Zo zullen zij, wanneer het alarm geverifieerd is, direct contact opnemen met de hulpdiensten. Ook wanneer je niet thuis bent, zal jouw alarmsignaal dus perfect opgevolgd worden!

bottom of page