top of page

Camerabewaking

Blijf steeds op de hoogte van wat er gebeurt bij jouw eigendom!

Wij maken gebruik van de nieuwste IP-camera’s welke een prachtige beeldkwaliteit bieden, ook ’s nachts. Er verschijnen continu nieuwe producten op de markt, welke door ons op de voet worden opgevolgd, zodat wij steeds voor de beste oplossing kunnen zorgen. Rekening houdende met het budget dat u voor ogen heeft en wat u precies wenst te observeren maken wij een gepaste offerte. 

De oudere en reeds bestaande camerasystemen kunnen ook vernieuwd worden dankzij onze HDCVI camera’s. Deze camera’s zenden een High Definition beeld over COAX bekabeling, die vroeger steeds gebruikt werd, zodat het niet noodzakelijk is om nieuwe bekabeling te plaatsen.

De beelden van al onze systemen kunnen bekeken worden d.m.v. een smartphone, tablet of PC. Ook een continu livestream van de beelden op een scherm behoort tot de mogelijkheden!

Wij helpen je graag verder om tot een oplossing op maat te komen.

Camerabewaking werkt uitstekend in combinatie met een alarmsysteem! Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om de camerabewaking te koppelen aan een alarmcentrale. De alarmcentrale zal dan het alarmsignaal binnenkrijgen, de beelden onmiddellijk bekijken en gepaste actie ondernemen!

“The Sky Is The Limit” 

bottom of page